Groep 1

Beste ouders,

Nog een enkel dagje en dan begint de zomervakantie! Wat een bijzonder jaar is dit geweest. We zijn dankbaar dat we met elkaar toch het jaar konden afsluiten, zo deze laatste weken. Het was fijn dat ook de laatste instromers nog een poosje naar school konden gaan in het gewone ritme.

Zo pas zijn de rapporten mee gegaan. Wat is het fijn om te zien dat kinderen elke keer weer ontwikkelingssprongen maken en ook u hebt hier thuis aan bijgedragen. Nogmaals bedankt voor uw inzet en ook uw betrokkenheid dit jaar! Natuurlijk in het thuisonderwijs, maar bijvoorbeeld ook in het halen van themaboeken bij de bieb, het helpen bij de schoolschoonmaak, het meegeven van themamaterialen, de hulp bij het overblijven enz. Dat hebben we gewaardeerd!

We hebben dit jaar met elkaar nagedacht over wat God tot ons zegt vanuit de Bijbel. We leerden er mooie psalmen en liederen bij (zing ze nog maar eens in de vakantie!) en we bidden of de HEERE wil geven dat we dit Bijbelonderwijs vooral zullen onthouden van dit schooljaar: 'En het bloed van Jezus Christus, Zijn Zoon, reinigt ons van alle zonden.'. Verder hebben we in de klas gewerkt over 'welkom op school', 'de bakker', 'de herfst', 'de schaatsbaan', 'de tuin en kriebelbeestjes' en als laatste 'de kinderboerderij'. 

Lieve kinderen, we wensen jullie allemaal een heel fijn schooljaar in groep 1/2 bij Juf Brak en Juf Noorland! Dankjewel voor jullie gezelligheid en enthousiasme, maar ook dat jullie zo fijn je best hebben gedaan op de werkjes, grapjes maakten, dingen wilden doen in de kring, mooie zandkastelen bouwden of race-rondjes reden op het 'roodzadel'😊. Een hele fijne zomervakantie allemaal! 

Hartelijke groetjes,

Juf van Wezel, Juf Buitenhuis en Juf van der Starre

 

 

Onze kernwaarden

Waakzaamheid

'Waak ervoor dat je niet in verleiding komt en blijf afhankelijk van God. Laat je niet meetrekken in verkeerde plannen van een ander. Bid niet alleen voor jezelf, maar bid ook voor de ander.'

Bekijk ook de andere kernwaarden.