Groep 1

Geplaatst op 11-02-2020

Hallo allemaal!

Na de kerstvakantie zijn we begonnen met ons nieuwe thema: De Schaatsbaan! We hebben inmiddels al veel over ijs en sneeuw, vriezen en dooien, koud en warm, en over vogels in de winter geleerd. In de klas hebben we een echte schaatsbaan, dus wij doen elke dag onze schaatsen aan en genieten op het ijs. Als we willen gaan schaatsen, kijken we eerst of de schaatsbaan 'open' of 'gesloten' is. Dan doen we eerst onze warme kleren aan. Daarna kopen we een kaartje en kan het feest beginnen!

Tijdens de Bijbelverhalen hoorden we over de eerste preken van de Heere Jezus. We hebben gehoord hoe Hij Zijn discipelen riep en over de eerste wonderen die Hij deed. En we leren psalmen en liederen daarover.

Vanaf februari zijn er weer vier nieuwe kinderen bij ons in de klas gekomen: Juliëtta, Julian, Joël en Joshua. We hopen dat jullie snel gewend zijn bij ons in de klas!

Donderdag 13 februari hopen de kinderen die in 2019 in deze klas zijn gekomen het rapport mee te krijgen. We zijn heel trots dat we kunnen laten zien hoeveel we al geleerd hebben en hoe goed het gaat op school. 

Groeten van alle kinderen en de jufs uit groep 1.
 

 

Onze kernwaarden

Gewetensvol handelen

'Vraag God: 'Wat wilt U dat ik doen zal. Als je geweten zegt dat je iets niet moet doen, doe het dan niet. De Tien Geboden zijn onze maatstaf.'

Bekijk onze andere kernwaarden