Onderwijs vanaf 8 juni

25-05-2020
Vanaf D.V. maandag 8 juni mogen alle kinderen weer tegelijk naar school. Hoe we dat gaan regelen, staat beschreven in een het plan dat naar alle ouders is gemaild.
Vanwege een aantal redenen hebben we besloten tot de zomervakantie te draaien met een continurooster op maandag, dinsdag en donderdag. In het plan wordt toegelicht waarom we dat gaan doen en hoe.
We hopen met dit plan het onderwijs tot de zomervakantie zo goed mogelijk vorm te geven.
 
Oproep
Blijft u de afstandsregels rond de school en de regel om niet op het plein te komen serieus nemen! Het virus is niet verdwenen.
Verschillende leerlingen blijven inmiddels in thuisquarantaine vanwege een zieke huisgenoot. Ook leerkrachten moeten soms thuisblijven vanwege klachten. We proberen verspreiding van het virus zoveel mogelijk te voorkomen.
 
 
Overige mededelingen:
 
Ledenvergadering gaat niet door
De ledenvergadering van 16 juni gaat niet door. We kijken of het mogelijk is de ledenvergadering in september of oktober te plannen.
 
Verkeersexamen groep 7
Het schriftelijk verkeersexamen voor groep 7 zal worden afgenomen op DV. 16 juni. Het fietsexamen wordt dit schooljaar niet meer afgenomen.
 
De nacht van groep 8
Vanwege alle corona-maatregelen zal het schoolkamp van groep 8 dit jaar helaas niet doorgaan.
Gelukkig konden we met elkaar een alternatief bedenken: 'De nacht van groep 8'.
Op D.V. donderdag 18 juni gaan we met elkaar een nacht op school slapen. Uiteraard nemen we daarbij de geldende regels in acht. Tijdens de 24 uur dat we op school zijn, zullen we zoveel mogelijk kampactiviteiten doen.
Zo staan onder andere de volgende activiteiten ingepland: bingo, hoedenshow, sporttoernooi, barbecue, bonte avond, marshmallows roosteren, kussengevecht en ochtendgymnastiek.
We hopen er met elkaar een enorm leuke dag en nacht van te maken! 
Onze kernwaarden

Waakzaamheid

'Waak ervoor dat je niet in verleiding komt en blijf afhankelijk van God. Laat je niet meetrekken in verkeerde plannen van een ander. Bid niet alleen voor jezelf, maar bid ook voor de ander.'

Bekijk ook de andere kernwaarden.