Activiteitenlijst Oudercommissie 2020-2021

Activiteiten

1. Ondersteuning door ouders
 

2. Hoofdluis

Hoofdluis is een onschuldige maar besmettelijke parasiet. Om besmetting te voorkomen worden alle schoolgaande kinderen na iedere vakantie gecontroleerd op hoofdluizen. Als u ons wilt helpen met het onder controle houden van luizen, kunt u zich middels dit formulier opgeven. De oudercommissie neemt t.z.t. contact met u op.

3. Schoonmaak

De schoonmaak binnen de school wordt gedaan door een schoonmaakbedrijf. Maar er zijn altijd dingen die niet (of niet vaak genoeg) gedaan worden zoals materialen, kasten, ramen enz. Daarom wordt er twee keer per schooljaar een schoonmaakdag gepland. Voor deze grote klus worden alle ouders 1 keer in het jaar standaard ingepland. Hieronder kunt u aangeven wanneer u wilt worden ingepland.

Houdt u er rekening mee dat er geen oppas voor uw kinderen wordt aangeboden. Dan kunt u overwegen om op een avond te komen.
 

4. Buitenramen zemen

Ieder jaar worden de ramen door moeders weer schoon en fris gemaakt. We doen dit op ochtenden en we beginnen om 8.30 uur. Afhankelijk van het aantal ouders is deze klus zo geklaard. U kunt per ochtend aangeven of u ons wilt komen versterken.
 

5. Klussen

Op drie zaterdagmorgens en één woensdagavond in het jaar wordt er geklust. Denkt u daarbij aan binnen- en buitenschilderwerk, onderhoud van de bergingen, kleine 'straat'-werkzaamheden, kleine reparaties, tuinonderhoud enz.
 

6. Tenslotte        

Heeft u nog opmerkingen, handige tips voor de oudercommissie of vragen over de klussen, dan kunt u dit hieronder aangeven.
* Verplichte velden
Onze kernwaarden

Gewetensvol handelen

'Vraag God: 'Wat wilt U dat ik doen zal. Als je geweten zegt dat je iets niet moet doen, doe het dan niet. De Tien Geboden zijn onze maatstaf.'

Bekijk onze andere kernwaarden