Groep 8

Geplaatst op 8 december 2020

Beste ouders,

Hierbij geven wij u weer een korte update van de afgelopen weken.

Thuiswerk
In de afgelopen weken hebben we een aantal keer een thuiswerk dag(deel) gehad. Voor sommige kinderen is dit fantastisch omdat ze heerlijk op hun eigen tempo de lessen kunnen maken. Anderen vinden het minder fijn omdat ze de gezelligheid in de klas missen. Gelukkig is juf van der Hoeven sinds afgelopen vrijdag weer terug in onze klas. We zijn daar erg blij om. We hopen dat we de gezondheid krijgen om de komende tijd les te geven en andere taken te kunnen doen. We bedanken juf Heidekamp en juf Klok voor alle hulp in de afgelopen tijd. Ook zijn we blij dat meester Zandee een aantal keer les wilde geven aan ons.

Gym
Zoals u wellicht gehoord hebt, mogen er op donderdag vaak 2 kinderen helpen met de gymles van groep 3. Dit is een geliefde taak in de klas. Het is erg fijn om wat extra handen in de gymles te hebben bij het begeleiden van onderdelen. Daarnaast is het voor kinderen een goede manier om te oefenen met het geven van uitleg en begeleiden van jongere kinderen.

Contactavonden
In de afgelopen weken hebben we u als ouders gesproken. We kijken terug op fijne gesprekken. Dank voor uw openheid en het vertrouwen in ons als leerkrachten.

Open lesmiddag Driestar
Donderdag 26 november zijn we 's middags op de Driestar geweest om een aantal lessen te volgen. Het was een fijne manier om met een vertrouwde groep alvast een kijkje te nemen. Wel vroegen veel kinderen zich af hoe ze volgend jaar óóit de weg op zo'n grote school moesten vinden... Zie de Ouderportaal app voor een aantal foto's.

Vooruitblik
Verschillende ouders gebruiken de Ouderportaal App al om absentiemeldingen door te geven. Sommigen stellen ook een vraag over bijvoorbeeld het huiswerk. Heel fijn dat dit al gebeurd. Houdt de app in de gaten want hier hopen we komende tijd foto's op te delen. Bijvoorbeeld van het verstoppertje spelen. 

Met vriendelijke groet,
Juf van der Hoeven en juf Reijersen van Buuren
 

Onze kernwaarden

Vertrouwen

'Vertrouwen in God en in mensen. Wees betrouwbaar, geef om de ander en vergeef elkaar.'

Bekijk ook onze andere kernwaarden