Vacature directeur

26-01-2021
Eben-Haëzerschool Boskoop zoekt een directeur-bestuurder.

Onze school
De Eben-Haëzerschool in Boskoop is een christelijke school, die valt onder de vereniging voor Christelijk Onderwijs op Reformatorische grondslag. Op dit moment telt de Eben-Haëzerschool ongeveer 230 leerlingen, verdeeld over 10 groepen.
Met een enthousiast team dragen wij zorg voor goed onderwijs en een positieve en veilige sfeer onder het motto 'Samen voor de ontwikkeling van ieder kind'.

Onze opdracht is om op grond van de Bijbel en de daarop gefundeerde Drie Formulieren van Enigheid onderwijs te geven en bij te dragen aan de opvoeding en vorming van onze leerlingen. Onze normen en waarden zijn gebaseerd op de Tien Geboden.

Onze school wordt voornamelijk bezocht door leerlingen met een reformatorische achtergrond. Daardoor heeft de school een streekfunctie want ook leerlingen uit de omgeving van Boskoop bezoeken de school.

Wegens het recente vertrek van onze directeur en een recent veranderd bestuursmodel, zijn wij op zoek naar een directeur-bestuurder voor onze school.

Wie zoeken wij?
Als bestuur, managementteam, medezeggenschapsraad en team hebben we goed nagedacht over de directeur die wij de komende jaren denken nodig te hebben voor onze school. Hierover hebben wij met elkaar uitgebreid nagedacht, waaruit samenvattend het volgende naar voren is gekomen.

Allereerst geef je op een koersvaste, integere wijze leiding als directeur- bestuurder en sta je van harte achter de identiteit van onze school. Ook leef en werk je als belijdend christen in afhankelijkheid van de Heere God.

Samen met het MT ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing, maar ook voor de strategische beleidsontwikkeling van de school. Hierbij geef je op een eigentijdse wijze leiding en zoek je naar samenwerking en verbinding in het team. Je bent aanwezig en betrokken op de kinderen, het team en alle betrokkenen rond onze school en hebt oog voor de zaken die kunnen spelen en er toe doen. Je hebt oog voor de interkerkelijke diversiteit van onze achterban en kan daar samenbindend mee omgaan. Natuurlijk ga je veranderingen niet uit de weg, sta je open voor ontwikkelingen in het onderwijsveld, maar je houdt het overzicht en bent op de juiste momenten besluitvaardig.

Ervaring binnen het primair onderwijs heeft onze voorkeur, maar is geen must. Leidinggevende capaciteiten zijn van belang, hoewel ervaring in een soortgelijke functie geen vereiste is. Een combinatiefunctie van de werkzaamheden binnen deze functie en het geven van onderwijs binnen de school behoort zeker ook tot de mogelijkheden. Evenals een verkorte werktijdsfactor.

Wat kunnen wij bieden?
Wij bieden een zelfstandige functie in een professioneel, gezellig en betrokken (management)team onder een toezichthoudend bestuur.

Meer informatie
Meer informatie over onze school kun je vinden op onze website www.ehsboskoop.nl
Voor meer inhoudelijke vragen kun je terecht bij onze huidige interim directeur Wim Hol op telefoonnummer 06 122 398 12.

Herken jij jezelf in het bovenstaand profiel, dan komen wij graag met jou in contact!  Stuur je motivatiebrief met CV (bij voorkeur voorzien van referenties) uiterlijk zaterdag 20 februari naar vacature@ehsboskoop.nl t.a.v. de vacaturecommissie.
 
Onze kernwaarden

   

Bekijk ook onze andere kernwaarden