Groep 4

Geplaatst op 13-7-2020

Wij gaan afscheid nemen van groep 4. Na een jaar van hard werken en leren zijn we toe aan vakantie. Zes weken lekker uitrusten en niets doen… of juist heel veel leuke dingen doen. Dit jaar hebben we veel geleerd over taal, spelling en rekenen. Nieuw waren dit jaar de tafels. Die blijven soms nog een beetje moeilijk, maar we blijven oefenen. We hebben zin in groep 5 en zijn benieuwd naar wat we volgend jaar gaan leren. Maar, nu eerst vakantie! Een verre reis maken wordt misschien lastig, maar gelukkig is Nederland ook genoeg te beleven.

We kijken terug op een heel goed jaar. Het was fijn en gezellig in de klas. De kinderen konden naar school en de juf en meester konden hun werk doen. Gelukkig voelt de juf zich ook weer veel beter. We zijn dankbaar voor de kracht en de gezondheid die we ontvingen om ons werk te doen. We zijn ook dankbaar voor het evangelie dat iedere dag mocht klinken. Wij sluiten een schooljaar af. We gaan op weg naar een nieuw schooljaar, maar we mogen erop vertrouwen dat de HEERE onze God voor ons zal zorgen, zoals Hij het afgelopen jaar voor ons heeft gedaan!

We bedanken ook u als ouders! De contacten waren fijn. We mochten op jullie hulp rekenen; ons lokaal werd schoon gemaakt, er waren overblijfmoeders, biebmoeders en ... Hartelijk dank voor alle inspanningen van het afgelopen jaar! We willen alle vaders en moeders vooral bedanken voor hun inspanningen tijdens de coronacrisis. Wie had dat gedacht! Zes weken niet naar school kunnen en mogen. Het was een vreemde periode, die veel van u als ouders heeft gevraagd. Werk, gezin en school… Het was veel! Een compliment aan al die dappere ouders die even meester of juf waren!

En nu; op naar groep 5!

Hartelijk groet, groep 4, hun juffen en meester! 

Onze kernwaarden

Veiligheid

'Wie God liefheeft, zoekt bij Hem de toevlucht (Psalm 91). Niet plagen en roddelen, maar zorg dat de ander zich veilig voelt bij jou.'

Bekijk ook de andere kernwaarden.