Groep 2

Geplaatst op 13 juli 2020

Nieuws uit groep 2
 
Het is alweer de laatste schoolweek van dit schooljaar. Het is een bijzonder jaar geworden door de corona. Toch kijk ik terug op een heel mooi en gezellig jaar met uw kinderen. We hebben een goede tijd met elkaar gehad.
 
Voor deze week wil ik u het volgende mailen:
-Graag alle schooltassen, waar het rapport in zat weer mee terug geven naar school. Het rapport mag u nog thuis houden tot na de zomervakantie en dan inleveren bij de nieuwe leerkracht. U kunt het rapport ook deze week weer mee terug geven naar school en dan geef ik het aan de nieuwe leerkracht van uw kind.
-Vandaag heeft groep 8 op poffertjes getrakteerd. Dat was erg lekker. De kinderen hebben ervan gesmuld. Daarna gingen we met de waterpistolen schieten. Het zonnige weer was heerlijk en we konden na het spetterfeest weer lekker opdrogen.
-Dinsdag 14 juli ben ik afwezig en zal juf Zijl voor mijn groep staan. Ik ga die dag naar mijn nieuwe school, de Rehobothschool in Barneveld omdat daar dan de wendag is. Ik ga kennis maken met mijn nieuwe groep.
-Woensdag 15 juli is de wendag voor onze klas. De kinderen gaan om 8.30 uur naar hun nieuwe juf en blijven daar tot 11.00 uur. Daarna komen ze van 11.00 t/m 12.15 uur weer bij mij in groep 2. We gaan dan de verjaardag van Nienke vieren, want zij is jarig die dag.
-Donderdag 16 juli trakteert Lina en nemen we afscheid van Lina. Zij gaat na de zomervakantie naar een andere school. Ook trakteren Kors en Daniël, omdat zij 20 juli jarig hopen te zijn. Het wordt dus een echte feestdag.
We doen 's middags nog een leuk spel, omdat het de laatste middag is met elkaar!
Afscheid nemen van mijn klas is elk jaar weer even lastig! Zeker van een gezellige klas, zoals dit jaar groep 2! Afscheid nemen van de school waar ik heel wat jaren gewerkt hebt valt niet mee! Maar als ik terug kijk op alle mooie jaren hier, ben ik dankbaar voor alle kracht, gezondheid en liefde die ik van God mocht ontvangen om het werk op de Eben-Haëzerschool te mogen doen. Ik wil u hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking!
 
Een goede vakantie toegewenst en hartelijke groeten van Ineke Bakker


 
Onze kernwaarden

Waakzaamheid

'Waak ervoor dat je niet in verleiding komt en blijf afhankelijk van God. Laat je niet meetrekken in verkeerde plannen van een ander. Bid niet alleen voor jezelf, maar bid ook voor de ander.'

Bekijk ook de andere kernwaarden.