Groep 8

Geplaatst op 29-01-2019

Hallo allemaal,

Op 24 januari hadden we een lessenmarathon voor Gambia. We gingen toen van half negen ‘s morgens tot tien uur ’s avonds naar school. Tot kwart over drie hadden we normale lessen en na schooltijd hadden we vooral leuke lessen. Er zou een vrouw komen die een reptielenles zou geven, maar zij was ziek, dus ze kwam niet. Nu krijgen we die reptielenles volgende week. Dan komen er levende reptielen in de klas, waaronder waarschijnlijk een slang.

Toen zijn we aan de knikkerbaan gaan werken. De banen worden steeds groter en hoger. Na het maken van de knikkerbaan gingen we een natuurfilm kijken over vogels. Daarna gingen we eten. Een aantal ouders had eten klaargemaakt. Het was heel lekker. Na het eten gingen we verstoppertje en levend stratego doen. Het was echt heel nice!!

We hebben de weerbaarheidstraining al weer bijna achter de rug. Het waren leuke en leerzame lessen. We hebben heel veel samenwerkingsopdrachten moeten doen. Iedereen die goed zijn of haar best heeft gedaan, krijgt donderdag een diploma. Het gaat ook al steeds beter in de klas.

Verder zijn we weer bezig met de Cito-toetsen. We moeten er nog heel veel doen. Na de Cito-toetsen krijgen we ons definitieve schooladvies voor volgend jaar. Spannend….

Groetjes namens groep 8,
Nathalie, Hannah en Marina.