Groep 1B


Hier is alweer het laatste nieuwsbericht van dit schooljaar.
Wat is het schooljaar omgevlogen. Wat hebben we veel geleerd, geluisterd naar verhalen uit de Bijbel, gezongen, gewerkt en gespeeld.
En wat zijn we in dit jaar (letterlijk en figuurlijk) gegroeid!
De laatste weken hebben we het best nog druk gehad met vooral leuke dingen.
Onze laatste thema was "op vakantie ....naar Engeland". We zijn met onze Engelse vriend Tom meegereisd naar zijn land. Omdat Engeland een eiland is, moesten we de zee oversteken, met de boot, het vliegtuig of met de autotrein door de Kanaaltunnel.
We hebben onze koffer gepakt en Londen bezocht. We maakten in de bouwhoek Towerbridge na en maakten de dubbeldekker. We weten dat de Engelse vlag dezelfde kleuren heeft als de Nederlandse: rood, wit en blauw, maar er toch anders uit ziet. We maakten hem na op de kralenplank.
Verder hebben we spelletjesdag gehad. Wat hebben we genoten en goed ons best gedaan!
En we zijn ook op schoolreis geweest naar Plaswijckpark. Daar hebben we ons prima vermaakt. We hebben de dieren bekeken, op de skelters in de verkeerstuin gereden, een rondrit met het treintje gemaakt  en heerlijk gespeeld.
En natuurlijk ook lekker gesnoept van al het lekkers dat onze moeders in onze tassen hadden gestopt.
Vorige week hebben we gezellig met zijn allen patat op school gegeten en  zijn we begonnen met het opruimen en schoonmaken van onze klas. Fijn dat de moeders ons daar zo fijn mee hebben geholpen. 
En op de laatste dag gaan we nog een gezellig afscheids- en verjaardagsfeestje van de jufs vieren.
Een leuke afsluiting van het jaar.

We wensen jullie/ u allemaal een hele fijne vakantie toe!


Hartelijke groetjes van groep 1B en de jufs