PeuterspeelzaalInformatie                                      Beleid                                               Aanmelden
Het tarief voor onze peuterspeelzaal zal met ingang van 1 september 2018 worden verhoogd
naar € 40 per dagdeel.
Nieuws
 
Geplaatst op 11 juli 2018


Dag papa's en mama's,

De laatste weken peuterspeelzaal zijn alweer voorbij en eind deze week begint de zomervakantie. We hebben de afgelopen weken verder gewerkt over het thema Verkeer. Samen zijn we op schoolreis geweest met alle peuters en een aantal moeders met de trein. We vonden het allemaal heel erg leuk en hebben er goede herinneringen aan! Zoals zelf je eigen kaartje inchecken op het perron en zwaaien vanuit de trein naar alle mensen. En...de machinist toeterde zelfs naar ons toen de trein eraan kwam... Moeders, nogmaals hartelijk dank voor jullie hulp, ook namens de kinderen!
Alle werkjes van ons thema Verkeer gaan deze week weer mee naar huis: samen uitpakken en genieten... Er zit ook een liedboekje bij en een informatiebrief van de logopedistenpraktijk voor als u interesse hebt.
Op maandag hebben we afscheid genomen van vier kinderen die naar groep 1 hopen te gaan na de zomervakantie. Nienke van Schaik en Nienke de Kruijf, Boaz van der Toorn en Lisanne Zeeuw. We wensen jullie heel veel plezier in groep 1, doe maar goed je best! Ook juf Jacobse heeft ons voor één seizoen gedag gezegd, zij gaat in september weer starten als onderwijsassistent op school. Juf Zijl hoopt (samen met juf Van der Zwan) na de zomer aanwezig te zijn op de maandaggroep. 
Ook op donderdag gaat er een (hulp)juf afscheid nemen: Lindy Karels gaat stoppen met het vrijwilligerswerk. Juf Willemieke Rademaker hoopt haar plaatsje na de vakantie in te nemen. Lindy, hartelijk dank voor je werk bij ons op de groep! Verder hopen de volgende kinderen a.s. donderdag gedag te zeggen omdat ze naar groep 1 gaan: Samuël van der Bas, Kors Kok, Elizabeth Verbaas en Rein Krijgsman, Loïs Kok en Daniël Jameel.  Jullie ook allemaal veel plezier in groep 1 na de vakantie!
Alle kinderen en ouders hartelijk dank voor de lieve attenties en cadeautjes, wat zijn we weer verwend...

Goede zomer gewenst! We hopen elkaar, zo de Heere wil en wij leven zullen, na de zomer weer te zien,
De jufs en de Bouwsteentjes