Groep 7A

Geplaatst op 15 juli 2019

Beste lezers,
De laatste schoolweek is ingegaan. Het aftellen is begonnen. De laatste toetsen zijn afgenomen, het prikbord is al kaal en het lokaal lekker schoon. De  Cito's zijn ook weer allemaal achter de rug. Een goed moment om te kijken hoeveel we in groep 7 hebben geleerd. Bij het laatste rapport zal dit uiteraard ook te zien zijn.

Met handvaardigheid hebben we de laatste hand gelegd aan onze raket. We hopen 'm woensdag te lanceren. We zijn erg benieuwd hoe ver die komt! Ze zijn in ieder geval allemaal erg mooi geworden.  Tijdens het stoepkrijten op het plein konden we ook onze creativiteit kwijt. Klik hier voor de foto's.

Onze laatste schoolreis op de Eben - Haëzerschool was naar het Openluchtmuseum in Arnhem. We hebben ons prima vermaakt, veel gezien en geleerd. Vorige week zijn we iets dichter bij huis gebleven. We hebben toen het Boomkwekerijmuseum in Boskoop bezocht. Zie de foto's voor een impressie.

Onze magen hebben ook niet te klagen. Pas hebben we patat gegeten op school. We kregen een ijsje van groep 8. Er ligt nog een high-tea in het verschiet… Heerlijk!

Als dan vrijdag de vakantie begint, ligt groep 7 ook weer achter ons. Wat is ook dit jaar weer voorbijgevlogen. Maar wat een wonder dat onze God in alles mee wilde gaan, erbij wilde zijn, Zijn zegen wilde geven! We kijken terug op een goed en heel gezellig schooljaar!

We willen u een goede zomervakantie toewensen en u bedanken voor alles in dit achterliggende schooljaar!


Hartelijke groet,
alle kinderen uit groep 7, meester Krijgsman en Juf Konijn