Groep 7

Geplaatst op 9 juli 2018
 

Beste lezers,

De laatste schoolweek is ingegaan. Het aftellen is begonnen. De laatste toetsen zijn afgenomen, het prikbord is al kaal en het lokaal lekker schoon. De  Cito’s zijn ook weer allemaal achter de rug. Een goed moment om te kijken hoeveel we in groep 7 hebben geleerd. Bij het laatste rapport zal dit uiteraard ook te zien zijn.

Met handvaardigheid zijn we de laatste weken heel erg creatief geweest. We leggen nu de laatste hand aan onze speeltuin of attractiepark. Wat leuk om al die verschillende ontwerpen te zien! We hebben er met veel plezier aan gewerkt!

Onze laatste schoolreis op de Eben – Haëzerschool was naar Apenheul. We hebben ons prima vermaakt en heel wat verschillende soorten apen gezien. Een aantal aapjes zijn meegenomen naar de klas 😊

Onze magen hebben ook niet te klagen. Pas hebben we patat gegeten op school. Op de laatste werkdag van de juf hebben we een high-tea gehad en met de meester hebben we zijn laatste keer overblijven ook afgesloten met heel veel lekkers.

Als dan vrijdag de vakantie begint, ligt groep 7 ook weer achter ons. Wat is ook dit jaar weer voorbijgevlogen. Maar wat een wonder dat onze God in alles mee wilde gaan, erbij wilde zijn, Zijn zegen wilde geven!

We willen u een goede zomervakantie toewensen en u bedanken voor alles in dit achterliggende schooljaar!