Groep 4

Geplaatst op 25 juni 2018

De zomervakantie komt nu wel erg snel dichterbij. Nog even… en dan is het zover. Sommige leerlingen hebben al grootse plannen. Lekker spelen. Niets doen. Op vakantie. Plannen te over!

De komende weken werken we nog over wilde dieren. Inmiddels weten we van alles over de olifant. Dat er twee soorten olifanten zijn: de Afrikaanse en Aziatische olifant. En dat de verschillende soorten o.a. zijn te herkennen aan de ‘vingers’ op hun slurf. We hebben ook veel geleerd over tijgers, jaguars, leeuwen en andere katachtigen. Heel interessant!

Vorige week woensdag zijn we op schoolreisje geweest naar Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Daar konden we al deze wilde dieren in het echt zien. Uiteraard wel achter hekken en glas! De zeeleeuwenshow heeft veel indruk gemaakt op ons. De zeeleeuw klapte in zijn poten en heel de voorste rij werd nat! Het was een gezellige dag.

De laatste schoolweek hopen we de verjaardag van de meester en juf te vieren. Eén daagje geen rekenen, taal en spelling, maar feest!

Volgende week zullen voor het laatste de tafels getoetst worden. Alle tafels die dit schooljaar zijn geleerd, door elkaar. Wilt u nog even oefenen met uw kind?

Tenslotte kijken we terug op een fijn en geslaagd jaar! We willen u als ouders hartelijk danken voor uw inzet tijdens excursies, bieb, computeren, schoolmaakavonden etc. We zeggen u ook dank voor het vertrouwen dat u in ons als meester en juf had. Bovenal danken we de HEERE, dat Hij ons de kracht gaf om ons werk te doen. Een goede zomervakantie toegewenst! En een laatste groet van groep 4.