Groep 7B

Geplaatst op 28 januari 2019

Beste ouders,

Het is alweer even geleden dat we iets van ons hebben laten horen. In de afgelopen weken hebben we vooral hard gewerkt. Zoals u vast wel hebt gehoord, zijn we bezig met de cito toetsen. Met rekenen zijn we bijna klaar. Ook het PI-dictee zit erop. Nu moeten we nog begrijpend lezen en spelling.

De ‘griep-golf’ gaat ons niet helemaal voorbij. Bijna iedere dag missen we wel iemand. Maar gelukkig zijn veel kinderen erg dapper en komen al snel weer naar school.

Zoals u hieronder kunt lezen hebben we afgelopen maandag met juf Konijn een lamshart bekeken. Op de foto’s kunt u zien wat een leuke reacties dit gaf!

Van onze journalisten Stijn en Laura H.
We hebben nieuwe handvaardigheid dingen gemaakt zoals:
Dier van krantenknipsel die je mocht afkijken en dan namaken zover dat lukte,
En …zie de maan schijnt door de bomen trippel, trappel trippeltrap, dat was een tekening die je van houtskool, ecoline en ook vetkrijt. En daar moest je een maan maken met daarover heen een tak dus mijn conclusie… zie de maan schijnt door de bomen.

We hadden een Engelse opdracht, we moesten in het Engels info verzamelen over Mont Saint Michel dat is een eiland met een kasteel erop. Althans een leuke maar toch ook moeilijke opdracht.

We hadden bij biologie een lamshart verbouwd. Degenen die het durfden, hebben er in gesneden, vastgehouden en onderzocht. Kortom supergaaf!!! (voor degenen die het niet durfden een nachtmerrie)

Ontvang een hartelijke groet,
Groep 7b en juf Reijersen van Buuren