Groep 7B

Geplaatst op 15 oktober 2018

Beste ouders,

VOMOL
Twee weken geleden hebben we de VOMOL excursie gehad. Hierbij hebben we zelf ervaren hoe het is om in een tractor te zitten en het verkeer in de gaten te houden. De dode hoek hebben we zelf ervaren. Ook hebben we geleerd hoe je in het verkeer het beste met grote landbouwvoertuigen om moet gaan. Hoewel het stroomde van de regen, en de kinderen dapper doorgingen, was het een leerzame ochtend.   

Kinderboekenweek
De afgelopen 2 weken was het ook in onze klas kinderboekenweek. Veel kinderen hebben thuis goed hun best gedaan met boeken lezen, want er zijn behoorlijk veel volle bingo kaarten ingeleverd. Daarnaast hebben we in de klas iedere dag geluisterd naar het speciale kinderboekenweek boek. Ook hebben we bij tekenen en handvaardigheid een ‘muffin wedstrijd’ gedaan op papier. Op de laatste donderdag hebben we het onszelf gemakkelijk gemaakt en hebben we ‘lekker gelezen’ in onze klas. Dat betekent dat er allerlei kussens en knuffels mee naar school kwamen om het lezen aangenamer te maken. Hopelijk geldt (nu) ook voor uw kind: lezen is leuk…

Cijfers
Om u als ouders meer zicht te geven op de cijfers van uw kind, zit er een cijferkaart in de map van uw zoon of dochter. Waarschijnlijk hebt u deze al gezien, want gelukkig hebben veel ouders hun handtekening al geplaatst. Graag zou ik u willen vragen om aan het einde van iedere week uw handtekening onderaan het blad te zetten. Dan weet ik dat u ook zicht hebt op de resultaten. Alvast bedankt!

Bruiloft
De kinderen (en de juf) zijn er vol van: de bruiloft aanstaande donderdag. We hebben er veel zin in en hopen op een mooie dag!

Van onze journalisten Laura H. en Stijn
We hadden de afgelopen twee weken Kinderboekenweek.
Lianne Biemond heeft ons een presentatie daarover gegeven.
Er werden ook verschillende boekpromoties gehouden.
We mochten foto’s mee nemen en op de schilderijen op plakken en die mochten we dan ook bekijken van elkaars klassen.
En aanstaande donderdag hebben we een bruiloft het wordt echt knallen.

Van de kinderen uit groep 7b en juf Bezemer