Geplaatst op 8 mei 2019

Nieuws uit groep 2

Beste ouders,
 
De tijd na Pasen
Jezus leeft! Hij is niet dood maar Hij is opgestaan! Het is de boodschap van Pasen. We zien het om ons heen. Hij zorgt voor deze wereld. Hij gaat door met Zijn werk tot de laatste zal zijn toegebracht. Wat een troost voor ons allemaal. Ook voor de kinderen uit groep 2. Er is leven te verkrijgen bij Hem! We hebben het de afgelopen weken in de klas gehoord.

Meivakantie
Wat was het heerlijk. Even een weekje heerlijk thuis spelen, uitslapen, logeren, naar de dierentuin, op vakantie… we hebben ervan genoten.
Vóór de vakantie namen we op 18 april afscheid van Juf Buitenhuis. Zij ging met zwangerschapsverlof. We willen u heel hartelijk bedanken voor dit jaar en wensen u het allerbeste juf!
Vanaf 25 april tot de zomervakantie is Juf van der Starre iedere donderdag bij ons in de klas. Heel fijn juf!

Koningsdag
Wat was het weer een feest! We hebben 24 april met alle kleuters genoten van een hele leuke ochtend. We konden onze eigen foto versieren, we hebben heerlijke cakejes gegeten, een optocht gelopen en natuurlijk gezongen bij de vlag!

Thema
Deze week hebben we iets voor onze moeders gemaakt. De aankomende weken zullen we gebruiken om iets te maken wat een verrassing is voor onze vaders. Dan hopen we te beginnen aan ons laatste thema: water! Een heerlijk thema om mee af te sluiten.

We zien uit naar nog een heleboel fijne dagen: de schoolreis, nóg een weekje vakantie, Vaderdag, wennen in groep 3... Wat spannend allemaal!
 
Hartelijke groeten van alle kinderen uit groep 2, Juf van der Starre en Juf van der Hoeven