Groep 2

Geplaatst op 11 juni 2018

Beste ouders,

We kijken met elkaar terug op een prachtig jaar! Wat hebben we veel geleerd van en met elkaar. Iedere maandag leerden we een psalm, een Bijbels lied of een Bijbeltekst. Iedere dinsdag, woensdag en donderdag hoorden we een Bijbelverhaal. We rekenden, deden taalactiviteiten, leerden nieuwe Engelse woorden en zinnen, leerden hoe we goed met elkaar om kunnen gaan en we gingen gymmen. Zomaar wat dingen die we deden. We hebben er met elkaar van genoten!

Thema
Ons nieuwe en laatste thema “de ijswinkel” is afgerond. We hebben er veel van geleerd.

Verjaardagen
Afgelopen donderdag vierden we onze verjaardagen in de klas. We zijn overladen met cadeaus. Hartelijk bedankt! We hadden een hele gezellige ochtend en gingen met elkaar naar de speeltuin aan de Linnaeusweg. Daar aten we natuurlijk ook met elkaar een ijsje.

Schoonmaak
Wat fijn dat alle ouders weer hebben geholpen met het schoonmaken van al het speelgoed, het lokaal, de gangen, enz. We willen u heel graag bedanken!

Bijbelverhalen
De afgelopen weken hoorden we de verhalen uit de Bijbel die horen bij verschillende thema's. Vorige week dachten we na over "bidden". Deze week denken we na over "zonde". Wat zijn het mooie geschiedenissen maar wat kunnen we er ook veel van leren!

Zomervakantie
We danken u dat u zoveel vertrouwen in ons heeft dat we 4 dagen per week een poosje voor uw kind mochten zorgen en les geven. We  wensen u allemaal, samen met uw kinderen, een hele goede zomervakantie toe! Gods Zegen toegewenst!

De hartelijke groeten van alle kinderen uit groep 2, Juf Buitenhuis en Juf van der Hoeven