PeuterspeelzaalInformatie                                      Beleid                                               Aanmelden
Het tarief voor onze peuterspeelzaal zal met ingang van 1 september 2018 worden verhoogd
naar € 40 per dagdeel.
Nieuws
 
Geplaatst op 5 september 2018


Hallo papa’s en mama’s,

Na de zomervakantie mochten we weer met twee volle groepen starten op de peuterspeelzaal.
Wat een enthousiaste peuters kwamen die eerste ochtenden naar school.

Ook een aantal nieuwe kinderen mochten we welkom heten. Op maandagochtend en donderdagochtend Roselyn Bax.
Op maandagochtend ook Leonard en Charlotte Pas en Seth van Vuuren. Op de donderdaggroep zijn Louise en Juliëtta Boogaard, Micha de Jong en Joshua Schuttel nieuw gekomen. We hopen dat ze het snel naar hun zin zullen hebben.
In verband met invalwerkzaamheden van juf Zijl, zal juf Jacobse de komende tijd op donderdagochtend de peutergroep leiden. Op donderdag hebben we ook een nieuwe hulpjuf gekregen. Juf Rademaker is in de plaats van juf Karels bij ons in groep gekomen. Juf Karels nam voor de zomervakantie afscheid, maar gelukkig kon haar plaatsje al weer snel worden opgevuld.

De komende periode werken we over ‘Wat vliegt daar?’ Heeft u de werkjes al gezien in de klas? Veel kinderen vinden het leuk om te werken, maar ook het spelen in de hoeken en het leren in de kring gaan erg goed. De Bijbelverhalen gaan over de profeten Elia en Elisa. Zoals de Heere voor hen wilde zorgen, zorgt Hij ook nu nog voor Zijn volk. Alleen de Heere is God.

Tot ziens op ‘De Bouwsteen'